تبریک معاون اداری و مالی دانشگاه به مناسبت روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۰ کد : ۹۲۰۸ اخبار معاونت اخبار اصلی
روز کارمند، تجلیل از انسان‌های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم، کسب رضای پروردگار و تمام همت و تلاششان، گشودن گره‌های زندگی انسان‌ها و ایجاد آرامش در جامعه می‌باشد.
تبریک معاون اداری و مالی دانشگاه به مناسبت روز کارمند

کار و فعالیت کارمندان مسئول و وظیفه شناس که با الهام از تخصص، تعهد و کاربرد مهارت‌های لازم و احترام و اکرام ارباب رجوع در خدمت به همکاران دانشگاهی می‌کوشند؛ ستودنی است. کارمندانی که با خدمت صادقانه خود زمینه‌ساز ارتقا سطح کیفی دانشگاه تهران هستند، شایسته تقدیر و تشکرند.
روز کارمند را به تمام همکاران عزیز دانشگاه تبریک عرض نموده و برای خود و خانواده محترمشان آرزوی موفقیت، شادی و سربلندی می‌نمائید.

سعید یزدانی

معاون اداری و مالی دانشگاه