فراخوان جذب نیرو حسابدار و حسابرس در واحدهای دانشگاه

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۸ کد : ۳۷۳۹۷ اخبار معاونت اخبار اصلی
فراخوان جذب نیرو حسابدار و حسابرس در واحدهای دانشگاه

با سلام و احترام؛

با توجه به توسعه واحدهای جدیدالتاسیس در دانشگاه و نیاز به استفاده از خدمات مالی و حسابداری در این مراکز و با عنایت به خروج تعدادی از همکاران حسابداری و مالی به دلیل بازنشستگی در سنوات اخیر، اداره کل امور مالی برای بهره‌مندی از ظرفیت کارشناسان حسابداری برای جایگزینی در واحدهای مورد نیاز درخواست اعلام فراخوان عمومی در سطح دانشگاه برای جذب نیروی حسابدار، حسابرس و کارشناس مالی به شرط داشتن مدرک تحصیلی مرتبط در مقطع کارشناسی حسابداری، حسابرسی، مدیریت و اقتصاد یا مقاطع بالاتر در همین رشته‌ها را دارد. همکاران متقاضی عضو رسمی، پیمانی، قراردادی می‌توانند درخواست خود را به همراه تصویر آخرین مدرک تحصیلی مرتبط و رزومه کاری برای دفتر اداره کل امور مالی ارسال نمایند. متقاضیان واجد شرایط پس از انجام مصاحبه فنی در این اداره کل و حسابداری واحدهای دانشگاه به کار گرفته خواهند شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با داخلی ۲۶۷۳ مسؤول امور اداری اداره کل امور مالی هماهنگی فرمائید.
خواهشمند است نسبت به اطلاع رسانی در این خصوص اقدام لازم مبذول فرمایند.

احمد نوحه‌گر

‌‌‌‌معاون ‌‌‌‌‌‌‌برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران