مراسم تودیع و معارفه مدیران کل مالی و طرح های عمرانی و پشتیبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۳ کد : ۳۶۷۷۵ اخبار معاونت اخبار اصلی
در مراسمی که روز شنبه مورخ ۱۸ شهریور ماه سال جاری در سالن شهید سلیمانی برگزار گردید از مدیران قبلی ادارات کل مالی و طرح های عمرانی و پشتیبانی تقدیر به عمل آمد و سرپرستان جدید هر دو اداره کل طی احکامی از سوی رئیس دانشگاه تهران منصوب شدند.

در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل مالی و طرح های عمرانی و پشتیبانی، دکتر سیدمحمد مقیمی به پیشنهاد دکتر احمد نوحه‌گر معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران، طی احکامی سرپرستان جدید اداره کل امور مالی و اداره کل طرح‌های عمرانی و پشتیبانی دانشگاه تهران را منصوب کرد. بر اساس این احکام، دکتر سلمان بیک بشرویه استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به عنوان سرپرست اداره کل مالی دانشگاه تهران و دکتر جابر سلطانی دانشیار دانشکده فناوری کشاورزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان سرپرست اداره کل طرح‌های عمرانی و پشتیبانی دانشگاه تهران منصوب شدند. همچنین از اهتمام و تلاش‌های خانم رعنا نوفرستی و دکتر رضا قاسمی در این مسئولیت‌ها قدردانی شد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع تودیع معارفه سرپرست