شورای معاونین اداری و مالی دانشکدگان، دانشکده‌ها، مؤسسات و مراکز دانشگاه تهران روز چهارشنبه بیستم اردیبهشت ماه برگزار شد

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۷ کد : ۳۴۴۴۲ اخبار معاونت اخبار اصلی
روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲٫۰۲٫۲۰ نشست حضوری معاونین و مدیران اداری و مالی دانشکدگان، دانشکده‌ها، مؤسسات و مراکز دانشگاه تهران به میزبانی مؤسسه ژئوفیزیک از ساعت ۸ الی ۱۲ برگزار گردید.

نشست حضوری شورای معاونین و مدیران اداری و مالی دانشکدگان، دانشکده‌ها، مؤسسات و مراکز دانشگاه تهران در مؤسسه ژئوفیزیک روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲٫۰۲٫۲۰ از ساعت ۸ الی ۱۲ تشکیل شد.
در این جلسه که با حضور دکتر احمد نوحه‌گر معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران و معاونین اداری و مالی کلیه واحدهای دانشگاه و همچنین مدیران کل حوزه معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع برگزار شد، بحث و بررسی و تبادل نظر پیرامون دستور جلسه صورت گرفت.