بیست‌وچهارمین جشنواره تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در منابع انسانی، گفت: همانگونه که سرمایه‌گذاری در پژوهش و فناوری به عنوان یک سرمایه‌گذاری جدی شناخته می‌شود؛ یکی از سرمایه‌گذاری‌های جدی و آینده‌دار برای کشور، سرمایه‌گذاری در منابع انسانی است و که در این صورت، کشور می‌تواند در تمامی مراحل بیمه باشد.
بیست‌وچهارمین جشنواره تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران

روز چهارشنبه مورخ ۱۲ بهمن ماه با حضور رئیس، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع و جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، مراسم بیست و چهارمین جشنواره تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران و جمعی از خانواده‌های اعضای هیئت علمی و کارمندان در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم آقای دکتر نوحه‌گر با تبریک ولادت حضرت علی (ع) و فرا رسیدن دهه مبارک فجر، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان مراسم تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه، نقش بی‌بدیل والدین به ویژه مادران در تربیت این آینده‌سازان را شایسته تقدیر دانست و ابراز امیدواری کرد که فرزندان خانواده بزرگ دانشگاه تهران در عرصه علم و اندیشه و ساخت آینده کشور موفق باشند و سکان اداره کشور را در عرصه‌های مختلف در دست گیرند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با تاکید بر حمایت از جوانان و نوجوانان به عنوان نیروی انسانی نقش‌آفرین در توسعه کشور، گفت: بالاترین و بزرگترین سرمایه در جهت رشد و بالندگی و توسعه کشور، نیروی انسانی است و هیچ سرمایه‌ای پررنگ‌تر، غنی‌تر و بهتر از نیروی انسانی در هیچ جای دنیا نداریم و سرمایه‌گذاری در حوزه منابع انسانی و بهره‌مندی از نیروی انسانی توسعه‌یافته، از ملزومات برنامه‌ریزی و مدیریت یک کشور است که جمهوری اسلامی ایران از آن بهره‌مند است.

جهت مشاهده متن کامل سخنان معاون محترم برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه اینجا کلیک کنید.

جهت مشاهده متن کامل سخنان رئیس دانشگاه اینجا کلیک کنید.