انتصاب جناب آقای مجید حاجی سلطانی به عنوان معاون اجرایی اداره کل مالی

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۰ کد : ۳۲۳۹۱ اخبار معاونت اخبار اصلی
با حکم معاون محترم برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران آقای مجید حاجی سلطانی به عنوان معاون اجرایی اداره کل مالی دانشگاه منصوب شدند. در این حکم آمده است:
انتصاب جناب آقای مجید حاجی سلطانی به عنوان معاون اجرایی اداره کل مالی

به پیشنهاد مدیر کل محترم مالی دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب، جنابعالی از تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱۷ به موجب این حکم به مدت سه سال به عنوان"معاون اجرایی اداره کل مالی دانشگاه" منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود ضمن حسن سلوک و خوش رفتاری و تعامل مؤثر و قانونمند با سایر مدیران و همکاران محترم، با تلاش و اهتمام در جهت اعمال نظارت مؤثر بر حسن اجرای ضوابط و مقررات مالی در واحدهای تابعه دانشگاه، تنظیم و ارائه به موقع گزارشات و صورت‌های مالی مورد نیاز دانشگاه و نهادهای قانونی و نظارتی و پیگیری مجدانه سایر امور ارجاعی، زمینه حاکمیت اصول قانونمداری، انضباط و شفافیت در گردش امور مالی در دانشگاه را فراهم سازید.
امید است با استعانت از پروردگار متعال و همیاری دانشگاهیان فرهیخته، مؤمن و متعهد در انجام وظایف و مسئولیت‌های محوله موفق و مؤید باشید.

احمد نوحه‌گر
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران