بخشنامه اضافه کاری تابستان ۱۴۰۱

۰۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۹۷۷۱ اخبار معاونت اخبار اصلی
بخشنامه اضافه کاری تابستان ۱۴۰۱

با سلام

احتراماً، پیرو بخشنامه شماره ۱۰۲۴۰۹ مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۶ به اطلاع می‌رساند، با توجه به کاهش ساعت کاری واحدهای دانشگاه، پرداخت اضافه کار در ماه‌های مرداد و شهریور برای واحدهای صف دانشگاه به میزان ۵۰ درصد کارکنان هر واحد تا سقف ۳۰ ساعت در ماه قابل پرداخت خواهد بود. لذا از مدیران محترم امور اداری واحدهای صف دانشگاه تقاضا می‌شود تا میزان سقف تعیین شده، تا پایان روز ۹ مرداد ماه افراد مورد نیاز را تعیین و اعلام نمایند، این بازه قابل تمدید نخواهد بود و در صورت عدم تعیین سقف برای کارکنان آن واحد، سقف اضافه کار به صفر کاهش پیدا خواهد کرد. با آرزوی توفیق الهی.

احمد نوحه‌گر

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران