احکام انتصاب اعضای کارگروه‌های تخصصی حوزه معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران صادر شد

۰۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۵ کد : ۲۹۷۱۵ اخبار معاونت اخبار اصلی
بر اساس مصوبه مورخ ۲۸/‏۰۴/‏۱۴۰۱‬ دومین جلسه شورای معاونین اداری و مالی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ مبنی بر تشکیل کارگروه‌های تخصصی در حوزه معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه، معاونین اداری و مالی با صدور حکمی از سوی جناب آقای دکتر احمد نوحه گر به عضویت در کارگروه های مربوطه منصوب شدند.

با عنایت به برگزاری دومین نشست شورای معاونین اداری و مالی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ در تیر ماه سال جاری، مقرر شد کارگروه‌های تخصصی در حوزه معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع با عناوین؛ مالی و بودجه، رفاه و سلامت، ایمنی و بهداشت، نیروی انسانی، ساختار و تشکیلات و املاک و قراردادها به منظور همفکری و تبادل نظر در زمینه‌های مختلف مدیریتی با موضوعات اداری، مالی، رفاهی و… با مشارکت کلیه معاونین اداری و مالی واحدها در جلسات تصمیم‌گیری در سطوح مختلف دانشگاه تشکیل گردد. بر این اساس احکام مدیران به شرح زیر توسط جناب آقای دکتر احمد نوحه‌گر صادر شد. در این حکم آمده است:

با سلام
احتراماً، در اجرای مصوبه مورخ ۲۸/‏۰۴/‏۱۴۰۱‬ دومین جلسه شورای معاونین اداری و مالی دانشگاه تهران مبنی بر تشکیل کارگروه‌های تخصصی در حوزه معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه، با عنایت به تعهد، تجربه و توانمندی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان"عضو کارگروه......................." منصوب می‌شوید.
امید است با هم افزایی دانش، تجربه و همیاری دانشگاهیان فرهیخته، مؤمن و متعهد در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و مؤید باشید.

احمد نوحه‌گر
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران

۱- اعضای کارگروه مالی و بودجه به سرپرستی آقای علیرضا حقیقی مدیرکل بودجه و اعتبارات:
جناب آقای دکتر آرش تحریری مدیر کل محترم مالی دانشگاه تهران
جناب آقای دکتر حسین عبدی زاده معاون محترم اداری و مالی دانشکدگان فنی
جناب آقای دکتر احسان رسولی نژاد معاون محترم اداری و مالی دانشکده مطالعات جهان
جناب آقای دکتر عبداله سهرابی بیدار معاون محترم اداری و مالی دانشکدگان علوم
جناب آقای دکتر مجید مسعودی فرد معاون محترم اداری و مالی دانشکده دامپزشکی
جناب آقای دکتر رضا طلایی حسنلویی معاون محترم اداری و مالی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی
جناب آقای محمدرضا رفیعی مدیر محترم اجرایی پردیس بین‌المللی کیش
جناب آقای دکتر شیدوش وکیلی پور معاون محترم اجرایی دانشکده علوم و فنون نوین
جناب آقای دکتر اکبر عبداللهی معاون محترم اداری و مالی دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی