انتصاب سرکار خانم مهندس رقیه احمدی به عنوان معاون بودجه سرمایه ای اداره کل بودجه و اعتبارات

۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۴ کد : ۲۶۷۲۰ اخبار معاونت اخبار اصلی
با حکم معاون محترم برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران خانم مهندس رقیه احمدی به عنوان معاون بودجه سرمایه ای اداره کل بودجه و اعتبارات منصوب شدند. در این حکم آمده است:

نظر به پیشنهاد مدیر کل محترم اداره کل بودجه و اعتبارات دانشگاه و همچنین با عنایت به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده سرکارعالی به عنوان معاون بودجه سرمایه‌ای اداره کل بودجه و اعتبارات منصوب می‌شوید. امید است با بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاه بر محور جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی، در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و موید باشید.

احمد نوحه‌گر
‌‌معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران