پیام تبریک معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی دانشگاه به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی (ع)

سیزدهمین روز از ماه رجب مصادف با ولادت با سعادت مولی‌الموحدین حضرت امیرالمؤمنین علی" علیه السلام" می‌باشد. به بهانه میلاد مولود بزرگ کعبه و به مناسبت این روز خجسته که به نام "پدر" و" روز مرد" نام گذاری شده است، این عید فرخنده را به همه همکاران ارجمند دانشگاه تهران تبریک می‌گویم.
امید است با استعانت از خداوند منان و با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی حضرت علی (ع) در ظلّ توجهات حضرت ولی عصر (عج) در تمامی مراحل و ابعاد زندگی موفق و پیروز باشید.

احمد نوحه گر

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران