پیام تبریک معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س)

فرا رسیدن میلاد با سعادت اسوه تمام عیار مکارم، سرور بانوان جهان، حضرت فاطمه زهرا (س)، فرصت مناسبی فراهم آورده است تا با مرور هر لحظه از عمر پر برکت این بانوی بزرگ اسلام، یادآور جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی باشیم.

بر همگان مسلم است که زنان دوشادوش مردان در نیل به توسعه، پیشرفت و تعالی ایران بزرگ نقش آفرینی نموده‌اند. این روز فرخنده و بزرگداشت مقام زن و مادر بر همه همکاران و پرسنل زحمتکش دانشگاه تهران مبارک باد.

‌‌‌‌‌‌‌احمد نوحه‌گر
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران