ارائه تسهیلات جدید بانک ملت

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۸۴۲۳ اخبار معاونت اخبار اصلی
در راستای ارائه تسهیلات و خدمات مناسب به دانشگاهیان محترم و بر اساس توافقات حاصله بین دانشگاه تهران و بانک ملت، هماهنگی لازم جهت اعطای تسهیلات با نرخ جدید جهت استفاده همکاران ارجمند فراهم گردید.
ارائه تسهیلات جدید بانک ملت

با سلام و احترام
به استحضار می‌رساند در راستای ارائه تسهیلات و خدمات مناسب به دانشگاهیان محترم و بر اساس توافقات حاصله بین دانشگاه تهران و بانک ملت، هماهنگی لازم جهت اعطای تسهیلات با نرخ جدید جهت استفاده همکاران ارجمند فراهم گردیده است.

شرایط و میزان پرداخت تسهیلات بانک ملت شعبه دانشگاه

عنوان تسهیلات

سقف پرداخت تسهیلات به ریال

سود تسهیلات

مدت بازپرداخت اقساط به ماه

وام گیرندگان

شرایط

کارت اعتباری

۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰

اعضای غیرهیات علمی

پیوست یک

خرید لوازم خانگی و تجهیزات (مرابحه)

۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰

اعضای غیرهیات علمی

پیوست دو

خرید لوازم خانگی و تجهیزات (مرابحه)

۱۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰

اعضای هیأت علمی

پیوست سه

متقاضیان گرامی قبل از ارسال تقاضا حتماً نکات ذیل را مد نظر داشته باشند:
• نداشتن مانده بدهی در قالب کارت اعتباری در هیچ یک از بانک‌های شبکه بانکی کشور. (صرفاً تسهیلات ردیف یک)
• نداشتن چک برگشتی و اقلام معوق نزد سیستم بانکی کشور.
• نداشتن ضمانت متقابل بین متقاضی تسهیلات و ضامنین.
• صرفاً امکان استفاده از یکی از انواع تسهیلات سه‌گانه مذکور در طول قرارداد.
• همکاران محترمی که در قرارداد سال گذشته از تسهیلات (ردیف یک) کارت اعتباری استفاده نموده‌اند در قرارداد جدید می‌توانند از تسهیلات (ردیف دو) خرید لوازم خانگی و تجهیزات (مرابحه) یا بالعکس استفاده نمایند.
متقاضیان ارجمند در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در پیوست‌های مربوطه) می‌توانند تقاضای خود را از طریق اتوماسیون اداری یا نامه مکتوب به اداره کل امور رفاهی ارسال نمایند، بدیهی است پس از بررسی لازم در صورت واجد شرایط بودن و بر اساس اعتبار ماهیانه و زمان ارسال تقاضا در نوبت معرفی و دریافت تسهیلات قرار خواهند گرفت.
لازم به توضیح است پس از نهایی شدن لیست واجدین شرایط، همکاران محترم با ملاحظه رونوشت معرفی نامه صادره توسط اداره کل امور رفاهی می‌توانند جهت دریافت اصل معرفی نامه به دبیرخانه سازمان مرکزی مراجعه و به همراه مدارک لازم (مندرج در پیوست‌های مربوطه) به بانک ملت شعبه دانشگاه مراجعه نمایند.
همکاران محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین آگاهی از سایر تسهیلات اعطایی بانک‌های دیگر می‌توانند به وب سایت اداره کل امور رفاهی به آدرس: https://refah.ut.ac.ir/fa مراجعه فرمایند.