افزایش سقف وام صندوق قرض الحسنه رفاه اداره کل امور رفاهی

۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۳ کد : ۱۶۸۷۴ اخبار معاونت اخبار اصلی
اداره کل امور رفاهی حوزه معاونت اداری و مالی در نظر دارد به منظور افزایش میزان وام‌های بدون بهره و ارائه خدمات رفاهی به همکاران محترم و عزیز دانشگاهی از خرداد ماه ۱۴۰۰ سقف اعطای وام صندوق رفاه را از مبلغ ۲۴۰ میلیون ریال به ۳۰۰ میلیون ریال افزایش دهد.
افزایش سقف وام صندوق قرض الحسنه رفاه اداره کل امور رفاهی

با سلام و احترام
به استحضار می‌رساند اداره کل امور رفاهی حوزه معاونت اداری و مالی در نظر دارد به منظور افزایش میزان وام‌های بدون بهره و ارائه خدمات رفاهی به همکاران محترم و عزیز دانشگاهی از خرداد ماه ۱۴۰۰ سقف اعطای وام صندوق رفاه را از مبلغ ۲۴۰ میلیون ریال به ۳۰۰ میلیون ریال با شرایط ذیل افزایش دهد:
میزان وام اعطایی حداکثر سه برابر موجودی و تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال با اقساط سی ماهه (ماهیانه ۱۰ میلیون ریال) می‌باشد.
میزان موجودی برای پرداخت حداکثر وام مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال می‌باشد، اعضای محترم می‌توانند به منظور بهره مندی از حداکثر وام، سپرده خود را افزایش دهند.
حق عضویت ماهیانه اعضا با شرایط جدید به شرح ذیل می‌باشد:
اعضای محترم هیأت علمی ۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال
اعضای محترم غیر هیأت علمی ۱,۴۰۰,۰۰۰ ریال
بازنشستگان معزز ۷۰۰,۰۰۰ ریال
همچنین همکارانی که تمایل به عضویت در صندوق رفاه دارند می‌توانند با مراجعه به پیشخوان دانشگاه به آدرس https://my1.ut.ac.ir/ در سامانه‌های رفاهی و انتخاب گزینه فرآیندهای وام صندوق رفاه اقدام به برقراری عضویت نمایند.
خواهشمند است دستور فرمائید اطلاع رسانی مناسب به کلیه همکاران محترم دانشگاهی صورت پذیرد.

سعید یزدانی
معاون اداری و مالی دانشگاه تهران