مدیرکل جدید پشتیبانی و طرح‌های عمرانی دانشگاه تهران منصوب شد

۰۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۷ کد : ۱۲۴۲۵ اخبار معاونت اخبار واحدهای تابعه
با حکم رئیس دانشگاه تهران، دکتر جابر سلطانی، استادیار پردیس ابوریحان دانشگاه به سمت مدیرکل پشتیبانی و طرح‌های عمرانی منصوب شد.
مدیرکل جدید پشتیبانی و طرح‌های عمرانی دانشگاه تهران منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در حکم دکتر محمود نیلی احمد آبادی، رئیس دانشگاه تهران، خطاب به دکتر جابر سلطانی آمده است: «با توجه به توان علمی و تجارب ارزشمند جنابعالی و بنا بر پیشنهاد معاون محترم اداری و مالی دانشگاه‌، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به عنوان مدیرکل پشتیبانی و طرح‌های عمرانی دانشگاه تهران منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از پروردگار متعال و همیاری دانشگاهیان فرهیخته، مؤمن و متعهد، در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و موید باشید».
دکتر نیلی احمدآبادی، همچنین در حکمی از خدمات دکتر مهدی قاسمیه، در مدت دو دوره تصدی مسئولیت این اداره کل تقدیر و تشکر کرد.