تبریک معاون اداری و مالی دانشگاه به مناسبت روز کارمند

۰۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۷ کد : ۱۲۴۱۵ اخبار معاونت اخبار اصلی
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شکوفایی و اعتلای دانشگاه تهران، مرهون تلاش کسانی است که با بهره‌گیری مناسب از شاخص‌های علم، تجربه، خلاقیت، تعهد و استفاده بهینه از امکانات و منابع بر مشکلات پا نهاده و از موانع موجود پلکان صعود ساخته‌اند.
تبریک معاون اداری و مالی دانشگاه به مناسبت روز کارمند

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‌‌‌‌
فرصت را مغتنم شمرده، روز کارمند را به همه همکاران گرامی تبریک و تهنیت عرض نموده و از زحمات و کوشش‌های بی دریغ همکاران پرتلاش و فرهیخته در پیشبرد و تعالی جایگاه علمی و فرهنگی دانشگاه تهران تشکر و قدردانی می‌نمایم و از خداوند متعال برای جامعه بزرگ دانشگاهی آرزوی سرافرازی و تندرستی دارم.

سعید یزدانی

معاون اداری و مالی دانشگاه تهران