مراسم تودیع و معارفه مدیرکل منابع انسانی دانشگاه تهران

۳۰ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۷ کد : ۱۲۰۶۹ اخبار معاونت اخبار اصلی
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل منابع انسانی، ۳۰ تیر ۱۳۹۹ با حضور معاون اداری و مالی آقای دکتر یزدانی و معاون طرح و برنامه دانشگاه آقای دکتر مقاری برگزار شد.
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل منابع انسانی دانشگاه تهران

در این مراسم که با حضور معاونان اداری و مالی و طرح و برنامه دانشگاه و جمعی از رؤسا، مدیران و کارشناسان واحدهای دانشگاه برگزار شد، دکتر روح الله نصرتی، به‌عنوان مدیرکل منابع انسانی دانشگاه تهران معارفه و از زحمات دکتر محمدرضا حاتمی، در زمان تصدی این سمت قدردانی به‌عمل آمد.
در ابتدای جلسه دکتر محمدرضا حاتمی، مدیریت پیشین منابع انسانی، گزارشی از اقدامات انجام گرفته در زمان تصدی این سمت در شش‌سال فعالیت خود در حوزه منابع انسانی ارائه نمود. دکتر حاتمی در این گزارش، کار حوزه منابع انسانی را مسئولیتی سخت و پر مسأله توصیف کرد و ضمن برشمردن رئوس فعالیت‌های مهم این اداره‌کل در دوره مسئولیت خود، گفت: "آنچه در این حوزه، با وجود محدودیت قوانین و محدودیت‌های اداری و مالی دانشگاه انجام شده، مجموعه کارهایی است که شدنی بوده است و اگر کاری باقی مانده، محدودیت‌ها ما را از انجام آن بازداشته است."
پس از آن دکتر روح الله نصرتی، مدیریت جدید منابع انسانی، از اعتماد رئیس دانشگاه و معاون اداری و مالی به منظور واگذاری این سمت تشکر کردند و گفتند: " خدمات حوزه منابع انسانی در دانشگاه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و تلاش خواهیم نمود برای دستیابی به اهداف متعالی برای دانشگاه و همکاران محترم دانشگاهی، با همیاری همکاران منابع انسانی بتوانیم نقش مؤثری در پیشبرد هدف‌ها، اولویت‌ها و ضرورت‌های منابع انسانی سازمانی داشته باشیم. " وی افزود: "مدیریت منابع انسانی، در واقع مدیریت سرمایه انسانی است و نیروی انسانی سرمایه ارزشمند هر سازمان است‌‌‌‌‌‌‌. "
در ادامه دکتر سعید یزدانی، معاون اداری و مالی دانشگاه تهران، با اشاره به سابقه فعالیت‌های مدیریت پیشین منابع انسانی گفت: "دکتر حاتمی طی دو دوره ۳ ساله مسئولیت منابع انسانی را داشتند و در این مدت کارها و فعالیت‌های بسیار مهم و ارزشمندی را با کمک همکاران این حوزه به انجام رسانده‌اند و من در این فرصت از تلاش‌های ایشان قدردانی می‌کنم." وی حل مشکلات بازنشستگان، سوابق کارکنان، پایه‌های اعضای هیأت‌علمی، ارتقای کارکنان و احکام و پایه‌های کارکنان قراردادی را از جمله فعالیت‌های مهم صورت گرفته در زمان تصدی مدیریت پیشین منابع انسانی بر شمرد و با تاکید بر ضرورت اصلاح روند جذب نیروی انسانی در دانشگاه، گفت: "ما در زمینه نیروی انسانی استراتژی خاصی داریم و آن‌هم جذب نیروی انسانی متخصص است. نیروی انسانی متخصص، هم راندمان کار را بالا می‌برد و هم از معضلات سازمان می‌کاهد".‌‌‌‌‌‌‌
معاون اداری و مالی با اشاره به جنبه‌های اخلاقی و مدیریتی دکتر حاتمی، تصریح کرد: "دلسوزی و جدیت در انجام امور محوله، به عنوان یک الگوی فردی و مدیریتی مهم است. ایشان با تعامل سازنده و برقراری ارتباط با کلیه مدیران دانشگاهی در اصلاح و بهبود فرایندهای حوزه منابع انسانی دانشگاه گام‌های مؤثری برداشته‌اند که امیدوارم مدیریت جدید نیز این راه را ادامه دهند و برای دکتر حاتمی در سایر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آرزوی توفیق دارم."
در بخش دیگر دکتر یزدانی، با تصریح اینکه در طول دو سال تصدی معاونت اداری و مالی دکتر نصرتی در دانشکده علوم اجتماعی شناخت کاملی از توانمندی‌های ایشان داشته‌اند، افزود: "دکتر نصرتی شایستگی تصدی این سمت را دارند و ضمن تشکر از ایشان به دلیل پذیرفتن این مسئولیت خطیر، از ایشان می‌خواهم تا نسبت به نهایی نمودن آئین نامه جدید استخدامی اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه، بهبود فرایند سامانه سپاری خدمات، ارائه راه کار و پیشنهاد در خصوص تعیین تکلیف نیروی‌های شرکتی دانشگاه تا شهریور ماه و سایر فعالیت‌های مربوطه با همکاری پرسنل منابع انسانی اقدام نمایند."

ایشان در پایان با تاکید بر اینکه «نباید اجازه دهیم هیچ حقی از کارکنان ضایع شود، برقراری عدالت مالی، کاری، سازمانی، ساختاری و جایگاهی را از ضرورت‌های قابل توجه در حوزه منابع انسانی دانست که باید در دوره جدید محل توجه جدی باشد. چون رضایت کارکنان از شرایط، بر همه شئون کاری سازمان و حتی برخورد آنها با ارباب رجوع هم اثر می‌گذارد».

در پایان این مراسم، احکام صادرشده از سوی رئیس دانشگاه، برای انتصاب و تقدیر از مدیران کل جدید و سابق منابع انسانی قرائت شد و لوح‌های تقدیر و هدایایی نیز از سوی بخش‌های مختلف، به دکتر محمد رضا حاتمی تقدیم شد.