مدیر کل نیروی انسانی دانشگاه تهران تغییر کرد

۳۰ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۸ کد : ۱۲۰۶۰ اخبار معاونت اخبار اصلی
با حکم دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، دکتر روح‌الله نصرتی،‌ عضو هیأت علمی و معاون اداری و مالی سابق دانشکده علوم اجتماعی به عنوان مدیر کل منابع انسانی دانشگاه تهران منصوب شد.
مدیر کل نیروی انسانی دانشگاه تهران تغییر کرد

با حکم دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، دکتر روح‌الله نصرتی، عضو هیأت علمی و معاون اداری و مالی سابق دانشکده علوم اجتماعی به عنوان مدیر کل منابع انسانی دانشگاه تهران منصوب شد.

در حکم انتصاب دکتر نصرتی آمده است: «با توجه به توان علمی و تجارب ارزشمند جنابعالی و بنا بر پیشنهاد معاون محترم اداری و مالی دانشگاه، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به عنوان سرپرست اداره کل منابع انسانی دانشگاه تهران منصوب می‌شوید».

دکتر نیلی احمدآبادی، همچنین در حکمی از خدمات دکتر محمدرضا حاتمی، در مدت تصدی مسئولیت این اداره کل تقدیر و تشکر کرد.