برگزاری سی امین نشست معاونان اداری و مالی سیزده دانشگاه سطح یک کشور

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۶ کد : ۱۲۰۳۶ اخبار معاونت اخبار اصلی
روز چهارشنبه مورخ ۱۸ تیر ماه سال ۱۳۹۹ از ساعت ۱۴ الی ۱۶، سی امین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه های سطح یک کشور با حضور مهمانان ویژه از وزارت عتف و سازمان برنامه و بودجه، هم به صورت حضوری و هم به صورت الکترونیکی به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید.
برگزاری سی امین نشست معاونان اداری و مالی سیزده دانشگاه سطح یک کشور

در شروع جلسه دکتر یزدانی به همه اعضا خیر مقدم گفتند و اظهار داشتند که ۱۳ دانشگاه سطح یک کشور آمادگی همکاری با سازمان برنامه و بودجه در خصوص حل مسائل و مشکلات دانشگاه را دارند.
سپس آقای دکتر میرزا بزرگ رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه در رابطه رویکرد و توجه سازمان برنامه و بودجه به دانشگاه‌ها را متذکر شدند و از پیشنهاد همکاری دانشگاه های سطح یک با سازمان برنامه استقبال کردند و قول دادند که حداکثر تلاش خود را در جهت حل مشکلات دانشگاه ها خواهند نمود. ایشان خواستار شدند که دانشگاه های سطح یک در تدوین برنامه توسعه ۵ ساله هفتم مشارکت جدی داشته و همچنین در لحاظ نمودن موضوع افزایش حقوق کارکنان دانشگاه در لایحه بودجه ۹۹ تلاش و همکاری نمایند.
در ادامه جلسه آقای دکتر نیلی ضمن تشکر از تشکیل جلسه معاونان اداری و مالی و معاونان طرح و برنامه و مدیران کل بودجه ۱۳ دانشگاه سطح یک، اظهار داشتند که لازم است جایگاه هیأت امنا تقویت گردد و پیشنهاد نمودند که دانشگاه‌ها علاوه بر انجام مسئولیت های آموزشی و پژوهشی در مسئولیت های اجتماعی نیز باید مشارکت نمایند. ایشان فرمودند دانشگاه‌ها باید به ثروت و منابع ملی کشور وصل شوند و در قانون گذاری و تصمیم سازی مشارکت جدی داشته باشند.
سپس آقای دکتر نظرپور معاونت اداری و مالی وزارت علوم هم به تقویت جایگاه هیأت امنا اشاره داشته و گفتند دانشگاه‌ها باید در ریشه یابی و حل مشکلات کشور مشارکت نمایند. ایشان پیشنهاد تشکیل کارگروه برای مشارکت در تدوین برنامه توسعه هفتم را ارائه نمودند. آقای دکتر نظرپور بیان داشتند که وزارت به دنبال گرفتن اعتبار پاداش بازنشستگی کارکنان از سازمان برنامه و بودجه می باشد و خواستار اعلام لیست بازنشستگان به وزارت خانه شدند. ایشان خواستند دانشگاه ها هر چه سریع تر اطلاعات مربوط به پروژه های عمرانی خود را نیز به وزارت علوم اعلام نمایند.
در ادامه این جلسه که با مشارکت حضوری و مجازی اعضا تا ساعت ۱۶ به طول انجامید، مسائل جاری دانشگاه‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.