پیام تبریک معاون اداری و مالی دانشگاه به مناسبت ولادت مولود کعبه حضرت علی (ع)

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۲ کد : ۱۱۱۲۰ اخبار معاونت اخبار اصلی
فرا رسیدن ۱۳ رجب سالروز میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. حضرت علی (ع) نماد عدالت و شجاعت، یاور همیشگی حضرت محمد مصطفی (ص) در برافراشتن پرچم دین مبین اسلام و در عین حال پدری بزرگوار برای فرزندان آسمانی خود و همسری فداکار برای حضرت فاطمه زهرا (س) است، باید تلاش کنیم تا از اخلاق حسنه و شیوه متعالی زندگی حضرت درس بگیریم و در زندگی عادی خود جاری سازیم.
پیام تبریک معاون اداری و مالی دانشگاه به مناسبت ولادت مولود کعبه حضرت علی (ع)

امیرالمومنین (ع) فرمودند: سوگند به خدایی که تمام صداها را می‌شنود، هر کس دلی را شاد کند، خداوند از آن شادی لطفی برای او قرار دهد که به هنگام مصیبت چون آب زلالی بر او باریدن گرفته و تلخی مصیبت را بزداید. «نهج‌البلاغه، حکمت ۲۵۷»

بر خود لازم می‌دانم این ایام فرخنده و مبارک را خدمت یکایک همکاران محترم خانواده بزرگ دانشگاه تهران تبریک عرض نموده و از خداوند سبحان برای شما و خانواده محترمتان سالی سرشار از رحمت و برکت، سلامتی و دوستی، معنویت و بهروزی آرزومندم، امید است در پرتو عنایت خداوند متعال همواره سربلند و تندرست باشید.
‌‌‌‌‌‌

سعید یزدانی