پیام تبریک معاون اداری و مالی دانشگاه به مناسبت زاد روز میلاد حضرت زهرا (س)

پیام تبریک معاون اداری و مالی دانشگاه به مناسبت زاد روز میلاد حضرت زهرا (س)

زن، نقش بزرگی در اجتماع دارد. زن، مظهر تحقق آمال بشر است. زن، پرورش‌‏دهنده زنان و مردان ارجمند است. از دامن زن، مرد به معراج می‏‌رود. دامن زن، محل تربیت بزرگ‏‌زنان و بزرگ‏‬ مردان است. (امام خمینی ره)

بانوان این مرزبوم که در مکتب آن حضرت پرورش یافته‌اند، بلند پروازان قله‌های رفیع ایمان و معرفت اند و زیباترین شکوفه درخت انسانیت را تجلی بخشیده و به بار نشاندند. سالروز میلاد بانوی خوبی‌ها و مهربانی‌ها سرور بانوان دو عالم و بهترین الگوی زنان، حضرت فاطمه زهرا (س) و روز بزرگداشت مقام زن و مادر را خدمت بانوان محترم در دانشگاه تهران تبریک عرض می‌نمایم. امید است بتوانیم از دریای معرفت و کرامت آن بزرگ اسوه زنان عالم، بهره روزافزون را ببریم.

‌‌‌سعید یزدانی

‌‌‌‌‌معاون اداری و مالی دانشگاه تهران