چهل‌ و یکمین نشست معاونین اداری و مالی دانشگاه‌های بزرگ کشور برگزار شد

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۸ کد : ۳۴۳۵۵ اخبار معاونت اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۷۸
دکتر نوحه‌گر با یادآوری این که ۱۴ دانشگاه بزرگ کشور حدود ۷۰ درصد بار آموزش عالی کشور به ویژه تحصیلات تکمیلی را به عهده دارند، گفت: نشست‌هایی که با حضور معاونان اداری و مالی دانشگاه‌های بزرگ برگزار می‌شود، نه فقط برای حل مشکلات این دانشگاه‌ها، بلکه نوعی هم‌اندیشی است، که نتایج آن می‌تواند به سایر دانشگاه‌های کشور هم تسری پیدا کند و مسائل و مشکلات آنها را برطرف کند.
چهل‌ و یکمین نشست معاونین اداری و مالی دانشگاه‌های بزرگ کشور برگزار شد

با حضور دکتر امیرعلی سیف‌الدین، رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر احمد نوحه‌گر معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران و جمعی از معاونان اداری مالی دانشگاه‌های برتر کشور در دانشگاه تهران، روز شنبه مورخ ۱۰ اردیبهشت ماه سال جاری چهل و یکمین نشست به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد. در این نشست دکتر احمد نوحه‌گر با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه کشور که در دولت در حال نهایی شدن بوده و به زودی تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد، یک برنامه مسئله‌محور است، گفت: دانشگاه به عنوان نهاد حل مسئله باید برای حل مسائل کشور ورود جدی‌تری داشته باشد و از طرفی مشکلاتی که آموزش عالی با آنها مواجه است نیز جزء مسائل کشور محسوب می‌شود. بنابراین امیدواریم در سال ۱۴۰۲ و همزمان با ارائه و بررسی برنامه هفتم توسعه، دانشگاه‌ها با کمک سازمان‌های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه، بتوانند در زمینه حل مشکلات پیشگام بوده و چابک عمل کنند.
ایشان در ادامه گفت: بخش زیادی از مشکلاتی که گریبان‌گیر دانشگاه‌ها شده است در حوزه مسائل رفاهی و تغذیه دانشجویی است. البته در حد توان کمک‌های شایسته تقدیری از سوی صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد اما در رویکرد صندوق رفاه، کمک به دانشگاه‌های کمتر برخوردار در اولویت قرار دارد؛ این در حالیست که دانشگاهی کم‌برخوردارتر از دانشگاه‌های برتر کشور سراغ ندارم. شاهد این ادعا فرسودگی زیرساخت‌های رفاهی مانند خوابگاه‌هایی است که به طور متوسط عمر ساختمان‌های آن در دانشگاه‌های بزرگ کشور از جمله دانشگاه تهران حداقل ۵۰ سال است. لذا اگر قرار است سرمایه‌گذاری صورت گیرد بایستی توجه جدی به آن داشته باشیم.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران افزود: منابع عظیمی از بودجه دانشگاه‌های برتر کشور از جمله دانشگاه تهران صرف تغذیه دانشجویان می‌شود و تصریح کرد: دانشگاه زمانی می‌تواند در حل مسائل کشور در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاست خارجی و غیره موثر عمل کند که در حوزه مسائل صنفی دغدغه نداشته باشد و سازمان‌های ذیربط از جمله سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های نظارتی، با مساعدت و رویکرد تسهیل گرایانه به دانشگاه نگاه کنند.

مشروح کامل خبر را اینجا مطالعه کنید.